úterý 30. prosince 2008

PF 2009



A máme tu zase konec roku. Čas více či méně bujarých oslav, hodnocení roku starého a novoročních předsevzetí do toho nového.

Vloni touhle dobou jsem se cítila pod psa. Ono období mě stálo hodně nervů a několik kil dolů (pro ty co, mě znají: ano, opravdu můžu být ještě hubenější). Všechno zlé je ale pro něco dobré - začala jsem se více věnovat sama sobě a tomu co mě baví a mimo jiné objevila svět foodblogů a komunity kolem nich. Díky tomu jsem kromě zpátky nabraných kil poznala spoustu fajn lidí, zažila spoustu legrace na společných akcích a setkáních a naučila se řadu nových věcí. Můj život je o to vše bohatší a jsem za to moc ráda.

Konec sentimentálních řečí. Přeji vám všem do nového roku vše dobré! Hodně zdraví, štěstí a lásky, ať se vám daří tak, jak vy sami chcete. Na viděnou v novém roce, přátelé a kamarádi!

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pěkné, jak se ke konci roku tvoje i moje myšlenky ubírají podobnými cestami. (-:
Ráda jsem tě letos potkala, Cutie, a těším se na naše další setkávání v nadcházejícím roce. Hodně štěstí!

Anonymní řekl(a)...

Cutie, hodně štěstí v novém roce a hlavně hodně dobrých důvodů k radosti :-) Snad se na nějaké letošní akci potkáme. Novoroční pozdravy (pravda, lehce po termínu) posílá Šárka / DolceVita

Anonymní řekl(a)...

Milá Cutie,
přeju Ti všechno dobré a hodně zdraví a nadšení. Tvoje pocity si celkem dovedu představit. Nebyla jsem sice "na konci sil", ale občas je tohle období "nic moc". Takže hurá do nových dní a hodně dalších setkání při dobrém jídle a příjemném klábosení.
P.

Cutie řekl(a)...

Milé dámy, děkuji vám za milá slova. Hodně štěstí, zdraví a radosti přeji a doufám, že se v tomto roce setkáme! Setkávání s milými lidmi nikdy není dost :-)

Anonymní řekl(a)...

Přeji chutný rok a hlásím se na setkání ;-)
(tedy jestli můžu ;-))

Cutie řekl(a)...

Bali: Jasně že ano, s radostí :-)

Anonymní řekl(a)...

Ráno jedu do Německa, nechceš ještě tu pistolku, kdyby jí měli? Stála do 20 eu.

Cutie řekl(a)...

Bali: Ano, to bych chtěla, ale asi píšu pozdě :-)

Anonymní řekl(a)...

ano píšeš; už jsem zpátky :-))) Mám to za rohem. Ale uklidním tě, neměli! Kdyby měli, stejně bych jí vzala pro všechny případy. Jedu zase příští týden, tak kouknu ;-)

Cutie řekl(a)...

Bali: Díky, jsi moc hodná :-)